o društvu

predstave

 

kontakti

 

 

na prvo stran

Druženje

Najprej je potrebno reči, da so že naše vaje, gostovanja in razni sestanki prijetna druženja, ker je veliko lepih trenutkov, še posebno, kadar nam jih s svojo prisotnostjo popestri naš mentor mag. Andrej Vajevec.

Že skoraj tradicionalno pa pripravljamo enkrat letno piknik, ki ga organiziramo skupaj s pevci (KD Gregor Rihar). Prednost tega druženja je v tem, da so povabljeni vsi, vsak lahko pride skupaj z družino ali s prijatelji vred. Zato je potem tudi toliko bolj lepo in veselo.

Prvi piknik nas je odnesel kar daleč, na Kolpo, kjer je bilo sicer super, ampak za mlade družine malo predaleč, preveč vožnje.

Zelo lepo je v Rakovem Škocjanu, toda le kadar je zadosti vode. Pa tudi na Planini smo že bili, ampak je voda tam veliko bolj mrzla.

Sicer se je pa tudi domače ˝polje˝ izkazalo kot prijeten gostitelj. Pa še na svojem smo lahko!

Nekaj naših članov in članic je, odkar je nastala dramska, zamenjalo svoj stan, zato smo nekajkrat imeli priložnost še pristnejšega druženja ob poroki, ki smo jo popestrili bodisi s skečem ali šrango. Sixpekčukur je čakal na uprizoritev v parku, pod grajsko lipo. Kakšnih 10 minut plesa in glasbe, potem pa so odrske luči ugasnile in smo se šli poklonit ženinu in nevesti.

Spet drugič smo morali pripraviti ta pravo šrango. Ker je v skupini pomanjkanje ledik fantov, smo se tega projekta lotili po ˝neptunsko˝! S tremi nevestami, s sodniško poroto, ki je štela tri člane in eno članico ter še Bedancem za povrh smo se poskusili postaviti ženinu po robu. Le-ta se je zelo dobro izkazal, zato smo odločili, da je vreden svoje zaročenke.